14/11/2010

Selamat bercuti untuk cuti akhir tahun 2010


Selamat bercuti untuk semua pelajar. Jangan lupa tugas cuti terancang yang telah diberikan oleh setiap guru mata pelajaran. Habiskan masa cuti ini dengan perkara yang bermanfaat. Berhati-hatilah terutama pada musim tengkujuh ini lebih-lebih lagi kawasan tempat tinggal anda terdedah dengan banjir.

Kepada pelajar-pelajar yang akan menduduki peperiksaan SPM dan STPM tahun ini, selamat meneruskan perjuangan dan menjawab soalan peperiksaan dengan baik. Ikutlah pesanan guru. Buatlah persediaan menghadapi peperiksaan pada musim banjir ini. Berpindahlah segera ke tempat yang selamat atau menumpang di rumah rakan-rakan jika terdapat tanda-tanda akan berlaku banjir agar anda dapat menghadiri peperiksaan dengan selamat.

Kepada guru-guru, terima kasih kepada semua yang terus memberikan sumbangan dan terus berkhidmat dengan dedikasi sepanjang musim cuti ini dengan bertugas mengawasi dan menguruskan perjalanan peperiksaan SPM dan STPM 2010 berjalan dengan baik.

Mesyuarat guru pertama untuk tahun 2011 akan dijalankan pada 31 Disember 2010 dan semoga kita akan bertemu lagi. Selamat bercuti. Salam Aidiladha, selamat hari raya korban 1431H.

No comments: